Lokale begravelsesbyråer i Bergen og Nordhordland

Vi veileder deg til et verdig farvel

Lang erfaring innen sorgarbeid

Gravferdsgruppen er et nettverk av flere tradisjonsrike begravelsesbyråer i Bergen og Nordhordland. Gjennom tett samarbeid har vi tilgang til stor faglig kompetanse og lang erfaring innen sorgarbeid, blomster- og romdekorering, sang og musikk, teologi, veiledning, helse- og omsorgsarbeid, grafisk design og økonomi. Vi sørger for å gi de etterlatte en trygg veiledning til en verdig gravferd. I 2020 ble Gravferdsgruppen overtatt av Dahls begravelsesbyrå.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale. 

Ring vår døgntelefon: 55 27 28 29

Våre avdelinger

Vi står klar for å bistå deg i en vanskelig tid.

Personlig oppfølging i en vanskelig tid

Alle som mister noen kjære har ulike behov for bistand, veiledning og trøst. Enten du trenger hjelp til praktiske gjøremål som utfylling av papirer, planlegging av gravferd eller bestilling av gravstein så kan vi hjelpe deg. Vi er også tilgjengelig for deg som trenger en samtalepartner og en hånd å holde i. Vårt viktigste ansvar er å gjøre en vanskelig tid enklest mulig for de etterlatte.

Bistand ved dødsfall

Gravferdsgruppen tilbyr hentetjeneste ved dødsfall hele døgnet. Våre gravferdskonsulenter ved våre avdelinger har lang erfaring med å møte mennesker i sorg, og vil på en trygg og respektfull måte ta hånd om praktiske og formelle gjøremål rundt gravferden. Vi gir deg trygg og personlig oppfølging gjennom hele prosessen.

Samtale

For mange kan et dødsfall oppleves svært vanskelig for de etterlatte. Ulike spørsmål vil melde seg, og det er her vi kan bistå med vår kompetanse. Du er velkommen til å ringe oss for veiledning og informasjon når som helst på døgnet – helt uforpliktende. Ønsker du å benytte oss som begravelsesbyrå, kan vi finne et tidspunkt for en planleggingssamtale. Denne kan gjennomføres på en av våre avdelinger eller hjemme hos de etterlatte.

Ledig stilling

Vi har nå en ledig stilling ved vårt kontor i Nordhordland. Les mer om stillingen på nettsidene til begravelsesbyråkjeden Jølstad: 

 

Ledig stilling

Ledig stilling

Vi har nå en ledig stilling ved vårt avdelingskontor i Nordhordland. Les mer om stillingen på nettsiden til begravelsesbyråkjeden Jølstad:

Ledig stilling

Kvalitet og service

I 2020 ble Gravferdsgruppen AS med alle tilhørende byråer solgt til Dahls begravelsesbyrå, og er nå også en del av Jølstad, i tillegg til å være medlem av bransjeorganisasjonen Virke Gravferd. Vi vil alltid tilstrebe å yte så god kvalitet og service som mulig etter normen i «Virke Gravferds Standard for god gravferdsskikk». Dersom noen opplever at vi ikke tilfredsstiller det som er avtalt og forventet, vil vi gjøre vårt ytterste for å imøtekomme de det gjelder og finne gode løsninger.

Lang erfaring med å bistå etterlatte

Våre medarbeidere har lang erfaring i å bistå etterlatte i forbindelse med et dødsfall. I samråd med pårørende hjelper vi til med alle praktiske gjøremål rundt dødsfallet og gravferden. Vi gjør vårt beste for at pårørende skal få en trygg og verdig ramme rundt begravelse og bisettelse. Vi gir gjerne våre profesjonelle råd, men vil alltid ivareta de etterlattes ønsker for prosessen.

Våre medarbeidere

Eirik Solheim

Eirik Solheim

Avdelingsleder

Grethe Aspenes

Grethe Aspenes

Gravferdskonsulent

Arne Hviskeland

Arne Høviskeland

Gravferdskonsulent

John Sle Vevle

John Sæle Vevle

Gravferdskonsulent

Arve Venholdt

Arve Løvenholdt

Gravferdskonsulent

Jan Olav Stople

Jan Olav Stople

Gravferdskonsulent

Arnt Johannes Cederholm

Arnt Johannes Cederholm

Gravferdskonsulent

Marit Hope

Marit Hope

Gravferdskonsulent

Johanne Drageide

Johanne Drageide

Gravferdskonsulent

Reidun Myrmel

Reidun Myrmel

Gravferdsassistent

Torstein Jenssen

Torstein Jenssen

Gravferdskonsulent/ ekstrahjelp

Helge Kolstad

Helge Kolstad

Gravferdskonsulent/ ekstrahjelp

Gravferdsgruppen AS

Hagerups vei 32X, 5093 Bergen

Døgnbetjent vakttelefon: 55 27 28 29

Postadresse:

Postboks 2544 Tveitevannet, 5823 Bergen

Adkomst til kontoret

Vårt hovedkontor – Gravferdshjelpen – holder til i nærheten av Sletten senter. Dersom du tar bybanen, er det ca. 5-10 minutter å gå fra Sletten senter. Buss linje 3 har stopp like i nærheten av kontoret vårt.

Avtal samtale
Spørsmål angående dødsfall og begravelse
Bestille blomster